fbpx

TAG- Medicinska Odjeća

24/7 Dostupni

+385958758039

TKO SMO MI

NEMOJTE ZABORAVITI BITI NEODOLJIVI !

MISIJA

Inovativno i Moderno

Počevši od luksuznih ručno odabranih tkanina kao što je naš mekani Cotton Stretch ili revolucionarni Poly – Flex, pa sve do jedinstvenog dizajna i inovativnih značajki naših proizvoda, stvaranjem najboljih uniformi na svijetu naš je način da pomognemo zdravstvu podržavajući misiju medicinskog sustava da pruži najbolju moguću uslugu.

Profesionalnost

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte

Zamjene

Fleksibilni

Dokazano pouzdani

80 % povratnih kupaca !

Povrat

Zagarantiran

proizvodi
0
prodaje
0
kombinacije
0
klijenata
0 K

ČIME SE bavimo

DETALJI ČINE SAVRŠENSTVO NO SAVRŠENSTVO NIJE DETALJ !

Bilo da ste student medicine na početku putovanja, medicinska sestra koja prolazi kroz iskustvo koje vam mijenja život ili kliničar na prvoj liniji imamo rješenja za vas. U posljednjih 20 godina TAG je postao svjetska robna marka kojoj se vjeruje, doprijevši do milijuna zdravstvenih stručnjaka u našoj potrazi za premošćivanjem mode i funkcioniranja za iskustvo vrhunske kvalitete. Ono što je započelo kao osobni zadatak stvaranja izvanrednog asortimana uniformi izrađenih po narudžbi za medicinski privatni sektor u Rumunjskoj, postalo je misija ponovnog osmišljavanja izgleda i osjećaja cijelog medicinskog svijeta i stvaranja međunarodne marke radne odjeće i pribora koji učinit će vaš dan lakšim i ugodnijim.

Inovativne medicinske uniforme koje ne samo da izgledaju sjajno, već i uistinu djeluju. Ručno biramo ekskluzivne materijale, dajući prednost istinskoj udobnosti naših vrhunskih rastezljivih tkanina, izdržljivosti, zaštiti od tekućine i antimikrobnim završnim obradama i iznad svega, vrhunskom kroju, samo kako bismo osigurali vašu udobnost i zaštitu 24/7.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Naša Priča

MILA je mladi hrvatski trgovački brend koji ima za cilj inovativnim rješenjima poboljšati zdravlje ljudi kroz sigurnosne, profesionalne i druge oblike osobne zaštite. Upravo je to razlog zašto smo omogućili dostupnost renomiranog europskog brenda proizvođača medicinske odjeće i obuće TAG Medical Line ®, specijalizirani za proizvodnju opremu za osobnu zaštitu na radu medicinskog osoblja, koji neuporedivom ponudom i kvaliteta, te cijene omogućuje dostupnost opreme za osobnu i profesionalnu zaštitu u svim segmentima medicinske i ostale djelatnosti.

Od pojavljivanja na tržištu više od 50.000 klijenata, državnih ili privatnih medicinskih ustanova, kao i medicinskog osoblja svih medicinskih specijalnosti koristilo dio asortimana proizvoda TAG Medical Line®, brenda TAG. TAG je također proizvođač kvalitetne medicinske obuće koja savršeno nadopunjuje asortiman medicinskih uniformi TAG Medical Line ®.

Poruka proizvođača,

Osnovan 2004. godine, TAG je brzo postao vodeći na tržištu medicinskih uniformi i udobne obuće u istočnoj Europi, zahvaljujući iskustvu i profesionalizmu svoga tima. Krenuli smo u izgradnju novog koncepta medicinske uniforme, definirane kvalitetom, elegancijom i personaliziranim linijama, koje odražavaju identitet i vrijednosti svake osobe. Posvećujemo svoje resurse i domišljatost kako bismo to postigli. Naš tim je u stalnoj potrazi za najnovijim trendovima i tehnološkim inovacijama, kako bi kreirali proizvode koje zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce. Koncept TAG Medical Line ® znači više od radne odjeće: znači harmoniju boja, znači dizajn, znači udobnost. Pazimo na svaki detalj kako bismo ponudili jamstvo besprijekorne slike: širok izbor materijala i boja, mogućnost odabira personaliziranog dizajna i besprijekorna izvedba.

ODABRALI SU NAS

ONCE YOU GO #TAG YOU NEVER GO BACK

“ Definitivno Best Buy Uniforme”

Predivna hvala ! 🙂 Sigurno ću naručiti još, preporučila sam svim svojim kolegicama ...
Ana Križevci

“Svakako Preporučam”

Jako kvalitetne i udobne uniforme, lako se peglaju i održavaju, sve pohvale
Višnja Zadar

“Jako kvalitetne uniforme !”

Jako smo zadovoljlni s kvalitetom i mekoćom tkanine koja se lako glača, Sve pohvale
Jelena Opuzen
Shopping cart close